Behandelingen

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage of ‘nuad phaen boran’ (antieke massage stijl), is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Deze vorm van massage is een combinatie van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen.
Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn.
Een Thaise massage zorgt er voor dat de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem. Er wordt in principe geen olie gebruikt bij deze behandeling, indien nodig eventueel Thaise tijgerbalsem.
Indien goed uitgevoerd kan deze massage pijnlijk zijn, maar na de behandeling voelt u pas hoe soepel uw spieren en zere gewrichten weer bewegen en voelt u zichzelf als herboren. U krijgt meer energie en een heerlijk tintelend gevoel over uw hele lichaam.

Thaise Olie Massage

Thaise Olie Massage of Ontspanning Massage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt. Bij deze behandeling gebruiken we (natuurlijke) oliën.
Deze vorm van massage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren. Het helpt tegen vermoeidheid en stress, zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Ook zorgt het voor een goede conditie van zowel lichaam als geest. Chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door deze behandeling worden verholpen.
Thaise Olie Massage is aanbevolen voor iedereen die eens volledig wil ontspannen. Het is dus ook geschikt voor kinderen en ouderen.
“Ontspan lichaam geest en ziel met Thaise Olie Massage”

Thaise Voetreflex Massage

Thaise Voetreflex Massage is een stevige massage die reinigend werkt op het lichaam. Het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het hele lichaam wordt vanuit de voet geactiveerd.
Bij deze massage worden de drukpunten op de voeten gestimuleerd. Dit geeft een zeer rustgevend gevoel en werkt ook genezend. Alle spieren, gewrichten, organen en klieren van het lichaam corresponderen namelijk met bepaalde delen van de voet. Een van de voornaamste doelen van voetreflex massage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Ook masseren we de onderbenen, waardoor de bloedsomloop bevorderd wordt en eventuele pijn vermindert.
Wij raden u aan een Thaise Voetreflex Massage te combineren met een traditionele Thaise massage of Thaise Olie Massage.

Thaise Sportmassage (Warme Olie)

Thaise Sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Goede doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen in uw spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee herstellen de spieren in uw lichaam zich sneller. U kunt een sportmassage ook gebruiken om uw spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject en kan dus zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet.
Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit de spieren worden gehaald. De massage zal daardoor niet altijd prettig aanvoelen. Samen met u zullen we de grens opzoeken tussen effectiviteit en comfort. Tijdens de behandeling gebruiken we warme olie voor het stimuleren van ontspanning in de spieren waardoor deze weer kunnen herstellen.
Een sportmassage is niet geschikt vlak vóór of na een grote inspanning, omdat de massage vrij intensief is bestaat er kans op overbelasting van de spieren.

Hoofd- Nek- Schouder-, Rug Massage

Hoofd- Nek- Schouder-, Rug Massage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en Thaise massagetechniek.
Last van langdurige vermoeidheid of hoofdpijn? De oorzaak kan liggen in een slechte doorbloeding of vastzittende spieren in uw nek of schouders. Spanning, stress en veel achter de computer zitten kan zorgen voor vastzittende nek- en schouderspieren. Dit kan vervelende pijnklachten en hoofdpijn veroorzaken.
Deze behandeling is een fijne manier om spanning te verlichten. Uw spieren worden vakkundig los gekneed waardoor de doorbloeding wordt bevorderd. Pijn, stress, en hoofdpijn verdwijnen of verminderen.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een zachte ontspanningsmassage met natuurlijke oliën voor mama’s. De behandeling helpt om even helemaal te ontspannen en eventuele zwangerschapsklachten te verlichten. Deze behandeling heeft verschillende positieve effecten voor moeder en baby tijdens de zwangerschap en de bevalling, zoals:

– Het verbeteren van nek- en schouderklachten
– Het verminderen van lage rugpijn en bekkenklachten
– Positief effect op beenkrampen
– Positief effect op uw slaap
– Verlichting bij spataderen, krampen en vocht in enkels en voeten.
– Het verbeteren van de doorbloeding
– Het verminderen van complicaties tijdens de bevalling
– Het stimuleren van het lymfestelsel.

Wanneer???
Zit u in het 2e trimster van uw zwangerschap (vanaf 14 weken) en de zwangerschap verloopt zonder problemen, dan bent u van harte welkom. U kunt tot het einde van uw zwangerschap komen genieten van deze zwangerschapsmassage.

Deep Tissue Massage

Een deep tissue massage is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom uw spieren. Het bindweefsel in uw lichaam is altijd in verandering. Door bijvoorbeeld een lange tijd in een verkeerde houding te zitten, kan uw bindweefsel zich daarnaar vormen en kunnen uw spieren vast komen te zitten.

Via verschillende technieken zoals stretchen, een triggerpoint massage en diepe massage met de elleboog of handen wordt uw bindweefsel weer losser gemaakt en krijgen uw spieren weer meer ruimte. Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op de pijnlijke plekken in uw lichaam waardoor spierknopen en blokkades aangepakt worden.

Een deep tissue massage is daarom niet meteen de meest zachte massage maar zorgt op lange termijn wel voor het gewenste resultaat.
Zit u bijvoorbeeld de hele dag achter een computer?
Dan kan een stevige deep tissue massage zeker deugd doen!

Stoel massage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden uw rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.
Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist met hernieuwde energie. Een regelmatige stoelmassage werkt preventief tegen RSI (tennisarm/muisarm), verlicht pijnklachten als gevolg van langdurig zitten en eenzijdig bewegen (bijvoorbeeld achter de computer), verbetert uw motivatie en vermindert stress op de werkplek.

De stoelmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met massagestoel en professionele masseur. U kunt genieten van prettige ontspanning, zonder dat u uit de kleren hoeft. De duur van de massage is in overleg met uw mogelijkheden en voorkeuren, uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met ronde basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. 

De basaltstenen (vulkanisch en ijzerhoudend) worden ondergedompeld in een warmwaterbad zodat ze goed de warmte vasthouden. 

Deze warmte heeft een positief effect op de lymfeklieren en de doorbloeding van het lichaam. 

De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. 

De hot stone massage maakt dat de spieren extra warm worden, verlicht spanningen en geeft energie.

Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Een hot stone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.